ingridochmarcusiaustralien.blogg.se

Perthect

På västkusten intet nytt

Publicerad 2014-05-26 17:08:11 i Allmänt,

Hello!
 
Det är kanske lite skralt mellan uppdateringarna här, men det beror på att det helt enkelt inte finns så mycket att rapportera. Vädret är dåligt med regn i princip varje dag de senaste veckorna. Samtidigt är det rätt mycket plugg nu med inlämning av assignments i slutet av terminen. Lägg därtil att semesterkassan (ja, utbyte kan inte klassifiseras som något annat än semester) börjar tryta så förstår ni att det inte sker så mycket spektakulära saker här nere.
 
En positiv sak är att vi förhoppningsvis får flytta in i vårat sovrum igen på fredag. Nu har vi sovit snart en månad ute i vardagsrummet så man kan väl säga att det ska bli rätt skönt. Vägglössproblemet är dock inte ur vägen, även andra sovrummet är drabbat. Förhoppningsvis blir vi av med de små liven snart. Det fungerar inte direkt som hemma när det gäller sådana här skadedjur. Hemma hade man bara ringt hyresvärden och sen var det deras problem att lösa. Här anses vi ha orsakat detta och då är det också vårat problem att lösa. Vilket även inkluderar att betala för det. Vi håller inte direkt med om att det är glasklart att det är vårat fel, men efter att det visat sig att försäkringen skulle täcka kostnaden orkade vi inte bråka om det. Man kan väl säga att hela den här cirkusen sänkt ett visst dunkel över denna i övrigt mycket trevliga vistelse down under. 
 
Nåja, nog om det. Vi hoppas ni har det bra där hemma. Vi får väl se om det sker något mer spännande som vi kan rapportera om, tills vidare får ni njuta av den svenska sommaren som vi sett verkar vara på intågande. 
 
Häj!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela