ingridochmarcusiaustralien.blogg.se

Perthect

Featherdale and Blue Mountains

Publicerad 2014-01-29 13:11:52 i Allmänt,

Hej!
 
Vi var som sagt och besökte Featherdale Wildlife Park och Blue Mountains härom dagen. Vi åkte med en buss som hämtade upp oss utanför hotellet och sen skeppades vi runt till lite olika ställen.
 
Featherdale är ett Zoo med enbart australiensiska djur. Wallabys och Kangurur spinger runt fritt och man får klappa koalor om man vill. Krokodilen var dock inlåst. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blue Mountains är precis vad det låter som, blå berg. Vi va runt till lite olika utsiktsplatser, åkte en linbana över och lite annat. Såhär såg det ut:
 
 
 
 
 
Sista dagen i Sydney spenderade vi bland annat på Manly beach. Man tar en färja från hamnen i Sydney och efter runt en halvtimme är man där. Stranden var bra, tyvärr så stängde dom den på eftermiddagen på grund av för farliga förhållanden i vattnet. Så då blev det enbart stek och inget svalkande efter lunch. 
 
Idag har vi lämnat Sydney bakom oss och anlänt till Perth. Än så länge har vi bara bekantat oss med staden, som är betydligt varmare än Sydney. Så vi hra gått runt och svettats idag, men vi gillar staden så här långt i alla fall. Imorgon blir det väl att rycka upp sig efter semesterkoman och försöka hitta en bostad. 
 
 
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela