ingridochmarcusiaustralien.blogg.se

Perthect

Sista inlägget

Publicerad 2014-06-23 13:54:36 i Allmänt,

Vi har nu nått vägs ände med bloggen. Det här är alltså det sista och avslutande inlägget på den resa som började i slutet av januari i ett soligt Sydney och som slutar i ett faktiskt ganska soligt Perth. Fem månader har rusat förbi och vi har verkligen haft en underbar tid här i Australien. Så här när vi ser tillbaka på beslutet att flytta ner till Australien en tid är det nog det bästa beslut vi någonsin tagit. Det ska såklart bli kul att komma hem igen, men det är en smula ledsamt att lämna livet i Oz, och alla vänner vi träffat här. Som tur är har vi ju en härlig resa framför oss på väg hem till Sverige för att råda bot på den värsta separationsångesten med Perth. Från den resan blir det som ni förstått inget bloggande. Bloggen heter ju Ingrid och Marcus i Australien och inget annat, det skulle vara helt absurt att skriva om händelser utanför Australien. 
 
Så eftersom det inte blir något bloggande tänkte vi i alla fall berätta hur resan kommer se ut, för oroliga föräldrar och annat löst folk som vill veta var vi håller hus. 
 
Vi lyfter från Perth Airport 20.05 den 26 juni och landar i Denpasar 23.50 med AirAisia flight QZ537. 
Därifrån tar vi oss till Kuta där vi kommer stanna i 7 dagar. Sedan tar vi båten över till Gili Trawangan och spenderar 6 dagar där. Sedan åter till Bali men denna gång till Sanur och ytterligare 7 dagar. 
 
Den 16 Juli drar vi sedan vidare från Bali. Vi flyger från Denpasar 07.00 den 16 juli och landar i Singapore 9.35. Även denna flight är med AirAsia QZ502. 
 
I Singapore spenderar vi fyra nätter och flyger vidare den 20 Juli 23.35 och landar i Helsingfors 06.35 den 21 Juli. Flyger med Finnair AY0082. Till sist från Helsingfors till Stockholm Arlanda Airport 21 juli 9.30 och kommer, hör och häpna, fram samma tid. Även det med Finnair, flight AY0635. Så halv tio den 21 juli är det dags att rulla ut röda mattan och välkomna oss hem. 
 
Nu blir vi utslängda från caféet vi sitter på så måste avsluta detta inlägg. Vi får tacka för att ni följt bloggen och alla kommentarer som ni skrivit, det uppskattas mycket! Ses i juli, tjohej! 

Kommentarer

Postat av: moster

Publicerad 2014-06-23 22:48:06

Det är väl bara att starta en ny blogg.
ingridochmarcusaklimatiserarsigtillkallasverigeskulle den ju kunna heta. Vi har ju liksom vant oss att höra ifrån er då och då. Men tills den startar tackar vi så mycket för att vi har fått följa med på er resa. Och ser fram mot nya äventyr.

Postat av: Eva

Publicerad 2014-06-24 10:02:34

Det kändes lite vemodigt det här. Vi får naturligtvis glädjen av att få hem er igen men bloggen kommer att saknas. Får instämma med föregående talare, det finns nya bloggar som väntar på att bli skrivna. Men tack för nu och en trevlig omväg hem. Mattan är beställd.

Postat av: Micaela

Publicerad 2014-06-25 12:24:20

Ha så kul!! Ser fram emot att träffa er!

Postat av: Thomas & Anki

Publicerad 2014-06-28 04:20:51

Efter Perth flög vi vidare till Sydney. Jättefin stad med alla välkända siluetter som Harbour Bridge och operahuset. Vi tog motsvarande tur till Blue Mountains som ni rapporterat om i början av er resa. Nu har vi sett hur brant det var där Ingrid satt och dinglade med benen över klippkant.
Nu avslutar vi vårt Australienbesök med dagar i tropiska Cairns och snorkling vid barriärrevet. Tack vare att ni flyttade till Oz kom vi iväg på detta äventyr.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela