ingridochmarcusiaustralien.blogg.se

Perthect

Bloggen möter bloggläsare

Publicerad 2014-06-14 09:13:08 i Allmänt,

Hej bloggen! Idag är det lördag, dock inte vilken lördag som helst. Det är nämligen så att två bloggläsare kommer på besök till Perth idag, mamma och pappa Rask. De stannar till torsdag innan östkusten hägrar. Vi får se vad vi hittar på under veckan. På tal om att det är lördag ryktas det också om att det finns lösgodis med på planet från Sverige, hallelujah! 
 
Den senaste tiden har mestadels spenderats på biblioteket. Marcus pluggar och Ingrid kollar på Stanley Cup slutspel. Skolan är det enda stället med tillräckligt bra internet för att streama NHL. Nu förlorade ju dock Rangers alldeles nyss så det är bra att Ingrid får sällskap av mamma och pappa nu när hockeyunderhållningen är över. 
 
Det har ju även dragit igång ett annat litet sportevenemang i Brasilien. Tyvärr har vi lyckats bosätta oss i det land med absolut sämst tidzon vad gäller möjligheten att se VM. Alla matcher börjar runt 3-4 på natten, inte optimalt. Såhär såg det ut under Spanien-Holland inatt, alla Australiensare väntade på matchen mellan Australien och Chile som drog igång sex på morgonen, så länge höll inte vi ut. 
 
Nej nu måste vi fortsätta drömma om det där godiset. Det lär väl dyka upp en utförlig rapport över besöket av Ann-Christine och Thomas vad det lider, håll utkik! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: moster

Publicerad 2014-06-15 22:27:07

Härligt med besök OCH godis

Postat av: Thomas & Anki

Publicerad 2014-06-19 05:38:40

Ja, både bloggläsare och godis kom till Perth enligt tidtabell. Vi har haft jättebra dagar i Perth med omgivning. Stort tack till Ingrid och Marcus! Ingrid fick vara vår ciceron medan Marcus pluggade och anslöt till middag. Nu sitter vi och väntar på att borda planet till Sydney. Beskrivning av dagarna i Perth kanske kommer i nästa bloggavsnitt. Toppendagar kan vi i alla fall säga.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela