ingridochmarcusiaustralien.blogg.se

Perthect

O-festival

Publicerad 2014-02-21 17:18:00 i Allmänt,

Idag var det avslutningen på orientation week, O-festival. Det är en dag när man får möjlighet att träffa alla klubbar som finns på universitetet och gå med i de man är intresserad av. Trots att klubbarna är kopplade till universitetet är de flesta öppna för allmänheten, vilket innebär att även Ingrid kan gå med, så det är ju bra! Det finns otroligt mycket olika klubbar med alla möjliga inriktningar. Allt från matteklubb till dykarklubb till klubbar med enda syftet att festa. Vi funderar på att gå med i UWA outdoor club. De anordnar olika friluftsaktiviteter som att paddla kajak, vindsurfing, klättring och liknande. Annars var det framför allt sportklubbarna som var av intresse, Australian rules football och landhockey ska testas på är tanken. 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Eva

Publicerad 2014-02-22 11:11:56

Bra jobbat - ni tog mig på orden - angående uppdateringen menar jag. Outdoor club låter roligt. Är football fotboll eller amerikansk fotboll?

Svar: Det är någon blandning av båda verkar det som, ytterst oklart än så länge dock.
ingridochmarcusiaustralien.blogg.se

Postat av: Anki & Thomas

Publicerad 2014-02-22 12:46:41

Det verkar häftigt med sportaktiviteterna ni tänker gå med i. Rugby och Cricket är väl stora sporter där. Rugby är nog väl våldsamt och cricket är en obegriplig sport med sin poängräkning och spel över dagar med middags- och tepauser. Ni har nog hittat rätt i sportutbudet. Ni får rapportera när ni varit ute på aktivitet.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela