ingridochmarcusiaustralien.blogg.se

Perthect

Haj haj!

Publicerad 2014-02-05 02:21:23 i Allmänt,

Den synes ha florerat en viss avundsjuka bland frusna svenskar avseende vår vistelse här i Australien, så för att det ska kännas lite bättre kan vi berätta följande. Enligt uppgift bor vi nu vid den mest hajattackerade stranden i hela Australien och igår hade dom tydligen fångat en 3 meter lång tigerhaj precis här utanför. Men vi är just nu mest rädda för att kackerlackorna som också huserar här på hostelet ska krypa upp på oss när vi sover. Vi har redan dödat en. Lägg därtill total brist på Aircondition, fläkt eller annat svalkande hjälpmedel på rummet så förstår ni att det är en framgångscocktail. 

 
Men å andra sidan så kliver vi upp ur våran varma säng, går ut genom dörren och kliver ner i det här. 
 
Så ni får nog fortsätta vara avundsjuka ändå ;) 
 

Kommentarer

Postat av: moster

Publicerad 2014-02-05 16:57:59

Kackelackor. Hm, det gjorde det lättare att inte vara så avundsjuk.
Inte.Så.Avundsjuk. Vi har det rätt bra med halka, snömodd och kalla tår. Olivia slirar med rullstolen och tar sig inte upp för backarna. Men vad är det om man jämför med att bli hajmat? Så lek inte säl.
Må så gott!
Lena Kenneth&Olivia

Postat av: Eva

Publicerad 2014-02-05 17:42:03

Då måste väl i alla fall Marcus ha hamnat i paradiset ingen luftkonditionering och otäcka småkryp, kan det bli bättre. Då ska vi inte bo där då även om stranden såg fin ut. Släck inte ljuset, då håller de sig undan - har jag hört.

Postat av: Anki & Thomas

Publicerad 2014-02-06 22:07:32

Haj på er,
Vi hajar. Fem kackerlackor är mer än två hajar. När ni börjat demonstrera för hajarnas rätt är ni fullt acklimatiserade som australiensare.
Här är inte varmt men Johan klagar över att vi har för varmt i huset och speciellt hans rum. Han stämmer in i kören om total brist på aircondition. Vi kan kanske skicka ner honom för ett tag.

Postat av: Björn och Liselott

Publicerad 2014-02-09 12:14:39

Hej!
Andra OS-medaljen för Sverige nu! :) Hellner precis som Kalla silver i Skiathlon. Vill ni att vi Skypar OS för er någon dag?

/B o L

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela